Vehicule modernizate

Locomotive diesel hidraulice 450 CP cale ingusta - modernizate

Locomotivele diesel hidraulice aflate in exploatare, pot fi modernizate in atelierele de la Remarul 16 Februarie SA, aducand prin aceasta beneficii insemnate operatorilor feroviari.

LOCOMOTIVE DIESEL ELECTRICE 2700 CP-MODERNIZATE

In modernizare s-a utilizat un motor diesel puternic, din gama producatorului german MTU, astfel ca s-a reusit crearea unui produs performant si echilibrat, construit exact dua cerintele beneficiarului.

Automotoare diesel hidraulice ADH 11 - destinate traficului de calatori pe distante scurte si medii

Cabina mecanicului este construita complet noua, avand un design modern . Pupitru de conducere este dotat cu echipamente de ultima generatie. Automotorul are un grup de propulsie Power Pack cu motor diesel fabricat de MTU.
Acest automotor are o serie de avantaje, deloc neglijabile, fiind construit pentru o exploatare indelungata, eficienta si avantajoasa din punct de vedere financiar.

Locomotive Diesel Electrice Modernizate - Carpathia 2300 DE-M

Locomotiva diesel hidraulica Carpathia 2300 DE-M aduce ultimele tehnologii feroviare pe o platforma incercata, cea a locomotivei LDE 2100 CP.
Locomotivele existente in tarile est-europene pot beneficia de aceasta modernizare, care aduce intr-un pachet solid cateva solutii tehnice de varf, in concordanta cu noile nevoi ale exploatarii feroviare.

Locomotive diesel hidraulice 1360 CP - modernizate cu motor caterpillar, pentru trenuri de marfa

Locomotive diesel hidraulice 1250 CP - pentru serviciul de manevra, modernizate cu instalatie de comanda prin radio

Locomotive electrice 5100 KW - modernizate, cu convertizoare statice pentru servicii auxiliare

Locomotivele electrice LE 5100 KW, care se afla in exploatare de peste 40 de ani, in scopul impunatatirii fiabilitatii  si a comportamentului in exploatare, sunt modernizate in Remarul 16 Februarie.
In acest scop sunt instalate un convertizor static modular, un sistem de producere a aerului cu compresor elicoidal, pantografe si disjunctor de ultima generatie  si izolatori suport siliconati, pentru barele 25 KV, fara intretinere

Rame electrice seria 58 - modernizate

Vagoane pentru calatori modernizate